contentmarketing

Content Marketing MTNContentmarketing omvat alle marketingdisciplines die betrekking hebben op het creëren, distribueren en beheren van content waarbij  de content het doel heeft om klanten aan te trekken, te behouden, te activeren of omzet binnen een bedrijf of organisatie te vergroten.

Een activiteit waar wij goed in zijn. Het vertalen van de bedrijfsfilosofie, beleid, cultuur, strategie, diensten/producten  van een onderneming naar de behoefte van de klant/doelgroep. Het delen van relevante en waardevolle content zal er aan bijdragen dat leads, prospects en klanten tot – uiteindelijk winstgevende – actie overgaan. Contentmarketing kan helpen om de aandacht van de doelgroep vast te houden, de merkentrouw te vergroten en de naam als opinieleider te verstevigen. Het idee dat het delen van content een middel is om aankoopbeslissingen te beïnvloeden heeft er toe geleid dat contentmarketeers informatie die voorheen als vertrouwelijk en als bedrijfseigendom werd beschouwd, nu vrijelijk ter beschikking stellen aan bepaalde doelgroepen. Feitelijk gedwongen door de komst van het internet waardoor informatie zo gemakkelijk te verspreiden is en waardoor de concurrentie in business sterk is toegenomen.
Wilt u meer weten hoe dit voor u van toepassing kan zijn, neem dan contact met ons op en maak een vrijblijvende afspraak.

Leave a Reply